Sub. apr 20th, 2024

U Ubu otvoren drugi MAXI supermarket

Nov Maxi supermarket, drugi po redu u Ubu, otvorio je danas svoja vrata stanovnicima ovog grada, pružajući im mogućnost vrhunske kupovine po najsavremenijim standardima na još jednom mestu. Na adresi Kralja Petra Prvog Oslobodioca 3, ljubazno osoblje je danas dočekalo svoje komšije u modernom ambijentu radnje, uz prepoznatljiv asortiman kvalitetnih proizvoda.

 

Nova prodavnica uređena je tako da obezbedi svim kupcima najbolje iskustvo nabavke, nudeći bogato opremljene destinacije za kupovinu – od Maxi pijace sa svežim voćem i povrćem, pekare sa ukusnim pecivima, raznovrsnim asortimanom mleka i mlečnih proizvoda, pakovanog svežeg mesa. U skladu sa potrebama modernog kupca, potrošačima je u ovoj prodavnici omogućeno plaćanje na dve samouslužne kase koje će, pored istog broja regularnih kasa, omogućavati bržu i efikasniju kupovinu.

 

Među brojnim proizvodima sa odeljenja prehrane i neprehrane nalazi se i bogata ponuda proizvoda privatne robne marke sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli obeleženi su plavom oznakom „Omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa tako kupci u ovoj prodavnici lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.

 

Kontinuiranim širenjem maloprodajne mreže, kompanija Delez Srbija nastavlja da odgovara na potrebe svojih kupaca, čineći proverenu i kvalitetnu kupovinu još dostupnijom potrošačima širom Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *